iThink
vastgoed walther van hoof

Vastgoed Walther Van Hoof

Vastgoed Walther Van Hoof is vastgoedspecialist met meer dan 50 jaar ervaring. Zonder meer een zorg minder


www.vastgoedvanhoof.be/
bookadee

Bookadee

Een geboorte, communie, huwelijk of een ander feest in de toekomst? Bij Boo-Kadee kan je steeds terecht voor de mooiste verpakkingen met de lekkerste inhoud.


www.bookadee.net
tomcartoon

Tom Cartoon

Tom is cartoonist en maakt allerlei cartoons voor kranten, weekbladen, bedrijven en particulieren. Zin om eens goed te lachen? Grasduin dan in dit grote archief van aanstekelijke cartoons.

www.tomcartoon.be/
kencappaert

Ken Cappaert

Ken Cappaert is schilder. De dubbele betekenis van het woord schilder verklaart hier alles. Met Ken Cappaert haalt u immers zowel een perfectionistische huisschilder als een kunstzinnige decorateur binnen.


www.kencappaert.be
maisoncoco

Maisoncoco

Bij Maison Coco kan je jezelf verwennen, je partner, je kinderen, je interieur en zelfs je hond. De producten zijn zorgvuldig uitgekozen om stijl, kwaliteit, meerwaarde en een unieke look te geven aan jezelf, je familie, je woning.


www.maisoncoco.be
bizzflats

Bizzflats

Bizzflats stelt u 16 gemeubelde en volledig uitgeruste business flats voor gelegen op het trendy ‘Zuid’ in Antwerpen op enkele stappen van het nieuwe Justitiepaleis, het Museum voor Schone Kunsten, de Scheldekaaien en de gedempte Zuiderdokken. Bizzflats is gelegen op het einde van de Amerikalei, vlakbij alle grote invalswegen (Nederland, Brussel, Gent, …) via de Antwerpse ring.


www.bizzflats.be
mtechgas

Mtechgas

Mtech is een leverancier van gasmengsels met hoge precisie om analysers en gasdetectietoestellen te testen en te kalibreren.


www.mtechgas.be
wit zwart

Wit zwart

Reclamebureau Wit-Zwart. Onderschat nooit het belang van een eerste indruk: huisstijl, advertenties, drukwerken, verpakkingen, website, belettering van voertuigen en/of gevel, enz.


http://www.wit-zwart.be/
act2be

act2be

Act2.be coacht en begeleidt particulieren en bedrijven zowel privé als professioneel.
Via individuele coaching, teamontwikkeling, loopbaanbegeleiding, energiecoaching, consultancy & training,
relatiecoaching en pedagogische coaching.

www.act2.be
home iThink diensten portfolio contact

Geschiedenis

iThink werd opgericht in 1998 en vestigde haar kantoren te Deurne in Antwerpen Onze klanten bevinden zich over heel Vlaanderen, logisch dat dan ook ons werkterrein is.

Sinds haar oprichting heeft iThink haar sporen verdiend bij diverse opdrachten. En dit gaande van kmo's, grote ondernemeningen tot de overheid.

Missie

Het maken van gebruiksvriendelijke, professionele en betaalbare oplossingen op maat aangepast aan uw behoeften en de markt.....

Aanpak

Reeds van bij de start probeert iThink de optimale mix te vinden tussen technologie en gebruiksvriendelijkheid.

Expertise

  • webdeveloping,
  • analyse,
  • programmatie,
  • marketing,
  • informatica,
  • usability,
  • copy-writing,
  • web design,
  • ontwerp,
  • ...