iThink
vastgoed walther van hoof

Vastgoed Walther Van Hoof

Vastgoed Walther Van Hoof is vastgoedspecialist met meer dan 50 jaar ervaring. Zonder meer een zorg minder


www.vastgoedvanhoof.be/
bookadee

Bookadee

Een geboorte, communie, huwelijk of een ander feest in de toekomst? Bij Boo-Kadee kan je steeds terecht voor de mooiste verpakkingen met de lekkerste inhoud.


www.bookadee.net
tomcartoon

Tom Cartoon

Tom is cartoonist en maakt allerlei cartoons voor kranten, weekbladen, bedrijven en particulieren. Zin om eens goed te lachen? Grasduin dan in dit grote archief van aanstekelijke cartoons.

www.tomcartoon.be/
kencappaert

Ken Cappaert

Ken Cappaert is schilder. De dubbele betekenis van het woord schilder verklaart hier alles. Met Ken Cappaert haalt u immers zowel een perfectionistische huisschilder als een kunstzinnige decorateur binnen.


www.kencappaert.be
maisoncoco

Maisoncoco

Bij Maison Coco kan je jezelf verwennen, je partner, je kinderen, je interieur en zelfs je hond. De producten zijn zorgvuldig uitgekozen om stijl, kwaliteit, meerwaarde en een unieke look te geven aan jezelf, je familie, je woning.


www.maisoncoco.be
bizzflats

Bizzflats

Bizzflats stelt u 16 gemeubelde en volledig uitgeruste business flats voor gelegen op het trendy ‘Zuid’ in Antwerpen op enkele stappen van het nieuwe Justitiepaleis, het Museum voor Schone Kunsten, de Scheldekaaien en de gedempte Zuiderdokken. Bizzflats is gelegen op het einde van de Amerikalei, vlakbij alle grote invalswegen (Nederland, Brussel, Gent, …) via de Antwerpse ring.


www.bizzflats.be
mtechgas

Mtechgas

Mtech is een leverancier van gasmengsels met hoge precisie om analysers en gasdetectietoestellen te testen en te kalibreren.


www.mtechgas.be
wit zwart

Wit zwart

Reclamebureau Wit-Zwart. Onderschat nooit het belang van een eerste indruk: huisstijl, advertenties, drukwerken, verpakkingen, website, belettering van voertuigen en/of gevel, enz.


http://www.wit-zwart.be/
act2be

act2be

Act2.be coacht en begeleidt particulieren en bedrijven zowel privé als professioneel.
Via individuele coaching, teamontwikkeling, loopbaanbegeleiding, energiecoaching, consultancy & training,
relatiecoaching en pedagogische coaching.

www.act2.be
home iThink diensten portfolio contact

Analyse & advies

Vooraleer we starten met het bouwen van uw website voegen we onze breinen samen. Een goede website gaat een goede analyse vooraf. Hier leggen we de basis voor uw on-line aanwezigheid.

Dit hoeft niet per se een grote hap uit uw budget te betekenen of lang te duren. Alles hangt af van het doel van uw site of applicatie.

We kijken naar uw huidige site, uw huisstijl, uw marketingplan, uw interne en externe communicatie, uw doelgroep, uw wensen, ... Al deze facetten zullen de inhoud, de look and feel, de gebruiksvriendelijkheid en de technologische kant van uw site bepalen.

Look & feel

Uw website is uw visitekaartje op het internet. Aankoopbeslissingen worden steeds meer voorafgegaan door een virtueel onderzoek. Denk bij voorbeeld maar aan de laatste reis die u geboekt heeft. Ongetwijfeld hebt u hiervoor op het internet rond gesurft naar plaats van bestemming, reisroute, belangrijke attracties in de buurt, accomodatie, enz...
Het internet heeft enkele voor- en nadelen tov de traditionele contactpunten met uw klanten (visitekaartjes, bedrijfsruimtes, winkels, briefpapier, personeel, ...).

Het nadeel is het gebrek aan persoonlijk contact. Er bestaat een drempelvrees voor het bestellen via het internet. De drempel kan verlaagd worden door uw site een gezicht te geven. Het gebruik van foto’s boezemt al een zekere vorm van vertrouwen. Het internet biedt ook verschillende voordelen. De investering in een mooie site kost veel minder dan grote chique bedrijfsgebouwen. U bepaalt zelf wat de klant te zien krijgt en de manier waarop.

De laatste jaren spitst iThink zich ook meer een meer toe op beweging via het internet. Het succes van You Tube, Google video, podcasting, internet televisie, interactieve televisie en digitale televisie zorgen ervoor dat het internet verschuift van de computer naar de televisie in de huiskamer. Wij volgen deze evolutie op de voet.

Door het gebruik van animaties begeleidt u de bezoeker op interactieve wijze naar uw product of dienst.

iThink werkt al jaren samen met reclamebureau Wit-Zwart voor de look and feel. De rijke internet ervaring van iThink gecombineerd met het gevoel voor schoonheid van Wit-Zwart is al verschillende malen een succesformule gebleken.

Geen standaard sites maar maatwerk als perfecte weerspiegeling van uw imago aan een redelijke prijs.

Inhoud

Content is king. Niet enkel de vormgeving is belangrijk voor uw website. Ook inhoudelijk moet uw website sterk staan. Een goede copywriting zorgt ervoor dat uw site hoog scoort bij zoekmachines als google, yahoo, jeeves, ... Hiervoor bestaan verschillende SEO (=Search Engine Optimalisation) technieken.

Dat SEO steeds belangrijker wordt, bewijst het feit dat veel mensen uw site zullen bezoeken via Google. Tegenwoordig spreekt men zelfs meer en meer van searchers in plaats van surfers. Bezoekers komen uw website niet meer binnen via de url of internetadres, maar via hyperlinks van zoekrobots. Het schrijven voor het internet vergt dan ook een zekere kennis. Zoekmachines indexeren pagina’s op inhoud. Ze slaan de belangrijke key-words of sleutelwoorden op en bepalen of je site hoog in Google getoond zal worden wanneer op deze sleutelwoorden gezocht wordt. Schrijven rond een bepaald thema en daarbij gebruik maken van verschillende alternatieven voor bepaalde woorden wordt beloond.

Op computerschermen teksten lezen, vraagt meer inspanning. Zowel qua grootte als qua leescomfort verschilt een computerscherm van andere media zoals tijdschriften of boeken. Teksten worden niet zo zeer gelezen maar eerder gescant. Ogen gaan van linksboven naar rechtsbeneden. Vandaar zijn korte krachtige teksten aangewezen.

Teksten waarvoor moet gescrolld worden, zullen ook sneller overgeslagen worden. iThink beschikt over ervaren copywriters die uw teksten aanpassen voor het internet.
Via CMS (contant management systemen) zorgen wij ervoor dat u zelf uw site inhoudelijk kan aanpassen zonder dat u zich iets hoeft aan te trekken van de code.

Heeft u graag een nieuwsrubriek op uw site. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat die op regelmatige basis geupdate wordt. iThink zorgt voor een copywriter die periodiek bij u langskomt, een praatje met u slaat over uw business en hiervoor een nieuwsitem maakt voor uw nieuwsrubriek. Zo voorkomt u een nieuwsrubriek die outdated is.

Gebruiksvriendelijkheid

Al vanaf het bestaan draagt iThink de gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel. Zowel bij webdesign als bij de ontwikkeling van applicaties is het gebruiksgemak uitermate belangrijk. Een site mag technologisch voorzien zijn van alle snufjes, het is het de “userfriendlyness” die zal bepalen of uw site gebruikt wordt!

Het is niet zo zeer de snelheid van de hedendaagse computers of het aantal mogelijkheden van de software, maar de gebruiksvriendelijkheid die ervoor zal zorgen dat de computer meer en meer een trouwe partner wordt in ons dagelijks leven.

Technologie

Welke technologie gebruikt wordt, hoeft u zich niet aan te trekken. De hoofdzaak is dat er met uw site bereikt wordt wat u wil bereiken en liefst tegen een zo laag mogelijk kost. iThink volgt de technologische evolutie op de voet en zorgt ervoor dat uw site mee is met zijn tijd.
U hoeft zich niks aan te trekken van termen als html, dhtml, javascript, flash, xml, css, ASP, C#, .Net, ... U kan gerust zijn. Wij doen dat wel!

Hosting

Eens uw site ontworpen is, gaat hij online. Het hosten van de site, het aanvragen van een domeinnaam regelen wij voor u. U heeft de keuze uit verschillende formules (Windows, Unix).
Wij helpen u bij het zoeken naar de juiste formule tegen de beste prijs.
Ook dit keer weer rekening houdend met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.